web statistics
Jämför bankernas räntor

Här hittar du lägsta räntan

För dig som ska ta ett lån kan det vara en bra idé att kolla runt och jämföra räntor i djungeln av banker. Söker du privatlån eller sms-lån finns det ofta tillfälliga erbjudanden som kan vara mycket förmånliga för oss som kunder. Bankerna har ofta attraktiva kampanjer för att locka nya kunder vilket gynnar konsumenterna.

Lägst ränta på privatlån

Ska du ta ett mindre lån, ett så kallat privatlån är det viktigt att du kollar på fler faktorer än bara räntan. Ofta har bankerna som lånar ut mindre summor höga uppläggningsavgifter vilket kan bli ganska mycket om man slår ut det som en räntesats. Privatlån finns i alla storlekar och är oftast lån utan säkerhet, så kallade blancolån.

Jämför bolåneränta

Bostaden är ditt livs kanske viktigaste investering. Även om räntorna mellan olika banker inte verkar skilja sig särskilt mycket åt betyder små marginaler enormt mycket i slutändan. Den bästa bolåneräntan går inte alltid att hitta hos en specifik bank. Räntorna varierar ganska mycket vilket gör att man som konsument får vara aktiv och ofta jämföra bankernas räntor.

bolåneränta

Lämna ett svar

Senaste inlägg