web statistics
Jämför bankernas räntor

Snabblån direkt

Snabblån är en typ av lån där du oftast får pengar på kontot direkt eller inom 24 timmar. Lånen har något högre ränta än andra privatlån, men detta kompenseras av dess snabbhet och smidighet. Det finns många aktörer på marknaden med vitt skilda räntor och villkor. Innan du bestämmer dig för att låna hos någon kan det vara en god ide att jämföra räntan hos olika banker.

Snabblån med betalningsanmärkning

Bankerna skiljer sig lite åt på den här punkten. Hos vissa är det fritt fram för vem som helst att låna pengar medan andra gör en kreditkoll innan de lånar ut. Generellt går det att säga att bankerna som ger dig med betalningsanmärkning lån tar ut en något högre avgift eller ränta vid lånet.

Snabblån första lånet gratis

Konkurrensen på marknaden är hård vilket gynnar oss konsumenter. Flera av bankerna erbjuder lån utan ränta första gången man lånar. Detta är oftast helt utan hake och görs helt enkelt för att locka kunder.

 

Vanliga belopp för snabblån är 3000, 4000 och 5000. När man lånar dessa belopp som snabblån har man ofta ett förfallodatum för återbetalningen cirka 30 dagar efter att lånet betalats ut. Snabblån passar alltså perfekt för dig som behöver snabba pengar och har möjlighet att betala tillbaka efter det att lönen har kommit.snabblån direkt

Lämna ett svar

Senaste inlägg